Publicitate

IBM

Publicitate


Compania IBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativa companie la nivel mondial. În ultimii 15 ani IBM a inregistrat cele mai multe brevete decat oricare alta companie pentru inventiile sale tehnologice.
Ca lider IT, solutiile si serviciile IBM patrund in toate domeniile: servicii financiare, sanatate, guvern, automobile, telecomunicatii, educatie. Diversitatea si aria larga de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finantare si tehnologie – diferentiaza in mod unic IBM de celelalte companii din industria IT. IBM continua sa transforme procesele si functiile sale pentru a deveni un nou model de corporatie numit Globally Integrated Enterprise.
IBM Romania – infiintata in noiembrie 1995 - este pregatita sa raspunda nevoilor unei baze extinse de clienti, avand un numar mare de profesionisti de clasa mondiala in sediile din Bucuresti si Timisoara, la care se adauga partenerii autorizati de afaceri ce acopera intreaga tara si domeniile majore. În Romania, IBM are si doua mari centre: Global Procurement Services Group Romania Remote Delivery Center si Application Services Global Delivery Center Eastern Europe, cu sediile in Bucuresti.


Sursa: cuvant cenzurat.ibm.comPublicitate
Sesizeaza neregula