Publicitate

Windows Media Player

Publicitate

Media Player Classic este o versiune imbunatita a Windows Media Player 6.4, dar ofera in plus posibilitatea de a viziona DVD-uri. Desi foarte simplist, e unul dintre cele mai bune DVD player-e. Si ca simplu video player a fost imbunatatit, oferind posibilitatea de a modifica filtrele video.

În comunitatea media si de divertisment, Windows Media schimba deja modurile in care este distribuita muzica, sunt create filmele sau sunt descoperite noile talente – fie prin servicii de abonare la muzica, prin cotidiene online sau prin prezenta pe Internet a esantioanelor. Capabilitatile surround 5.1 si cele pentru video de inalta definitie ale Windows Media Audio and Video 9 Series ofera artistilor si producatorilor mijloacele eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a-si populariza creatiile atat pe Internet cat si in salile de spectacol.

Windows Media 9 Series este rezultatul unui efort de cercetare si dezvoltare desfasurat de-a lungul a mai multor ani de zile, efort investit in crearea celei mai facile platforme end-to-end pentru continut media digital, servicii si solutii.În aceasta seara vom celebra, impreuna cu invitatii nostri, lansarea unui software ce va marca noul val in experienta media digitala.

Prin tehnologia Windows Media 9 Series Fast Streaming, site-urile Web si serviciile cu abonare pot oferi clientilor posibilitatea de a naviga prin continutul audio sau video la fel de usor cum ar face-o pe canalele propriilor televizoare. În plus, Windows Media Audio and Video 9 Series poate reduce cu 20 de procente sau chiar mai bine costurile asociate latimii de banda. Scalabilitatea imbunatatita a serverelor aduce cu sine dublarea numarului de utilizatori ce pot fi serviti folosind acelasi hardware.

Windows Media Player 9 Series ofera consumatorilor modalitati mai rapide si mai flexibile pentru a se bucura de continutul digital. Cu noile facilitati Smart Jukebox, managementul bibliotecilor media este lipsit de orice efort, chiar si pentru cele mai largi colectii. Cu integrarea accesului la serviciile populare cu abonament, va fi mult mai usor pentru consumatori sa descopere si sa se bucure de continut, putand alege dintr-o gama foarte larga disponibila. Au fost imbunatatite facilitatile integrate pentru inscriptionarea de CD-uri. Windows Media Player 9 Series suporta acum peste 170 de dispozitive, de la playere DVD, playere portabile si sisteme audio pentru autovehicule pana la dispozitivele Pocket PC, telefoanele mobile si receptoarele audio digitale.

Publicitate
Sesizeaza neregula