Publicitate

Yahoo Messenger

Publicitate


Yahoo Messenger este un serviciu gratuit care ne permite sa vorbim cu prietenii nostri care sunt online expediandu-le mesaje instantanee.
El poate de asemenea sa va alerteze daca aveti un mail nou in posta.
Yahoo Mail sau contul Yahoo Personals, sau in anumite date pe care vi le-ati setat in Yahoo Calendar. Yahoo Messenger vine cu un firewall incorporat.

FACILITATILE MESSENGERULUI:

VOICE CHAT (call) care perimite cu ajutorul unui microfon sa dialogati cu o alta persoana sau se pot realiza conferinte cu mai multi prieteni din lista.

VIDEO (webcam) permite cu ajutorul unei camere web sa fim vazuti de cei din lista noastra de messecnger. Conferinta se poate realiza si cu ajutorul camerei web.

SEND FILE este folosit pentru trimitere de fise si documente, si este mai util din punct de vedere al cantitatii (pana la 1 GB) decat mail-ul.

TRIMITERE DE POZA (share photos) este folosit pentru tranfer de poze.

JOCURILE ONLINE (games) au inceput sa fie si ele mai mult luate in considerare de cei de la yahoo pentru o multa functionalitate a messengeru-lui si acest lucru este apreciat de catre persoanele fizice pentru ca este un nou mediu de distractie si de alungare a plictiselii.


Sursa: cuvant cenzurat.suntascuns.infoPublicitate
Sesizeaza neregula